Behandlere

Patrik Larsson

Tannlege - Daglig Leder

patrik@focusdental.no


Patrik er ranværing med svenske aner. Han ble ferdig utdannet tannlege i Tromsø i 2010. Etter ett år som militærtannlege begynte han sin praksis i Mo i Rana i 2011. Han er en ærekjær tannlege og utfører alle typer generell tannbehandling, og har i tillegg videreutdanning innen implantatkirurgi, implantatprotetikk, oral søvnmedisin og har spesialgodkjenning av HELFO for implantatprotetikk med trygdestønad. Patrik har også lang erfaring innen rotfyllingsarbeid og generell oral kirurgi (inkl. vanlig tanntrekking).

Jovita Stanaityte

Tannlege

Jovita er vårt internasjonale tilskudd med særskilt øye for detaljer. Hun ble ferdig utdannet tannlege i Litauen i 2009, og begynte sin praksis i Mo i Rana i 2012. Jovita er en kvalitetsbevisst tannlege og utfører alle typer generell tannbehandling. Hun har særskilt interesse for høyestetiske fortannsfyllinger, bittrehabilitering og bittfunksjon, og deltar i «okklusjon design»-programmet, som er et kontinuerlig videreutdanningsprogram innen bittfunksjon. Jovita har også lang erfaring innen rotfyllingsarbeid. Hun bruker mye tid på faglig oppdatering, og hennes erfaring og kunnskap fra utdanningen i Litauen gir oss bredere kunnskap, ytterligere behandlingsmuligheter og teknikker.

Camilla Brede
Tannlegeassistent

Camilla vil trolig være ditt første møte med Focus Dental, og hun vil ta godt vare på deg! Dersom du har spesielle behov eller trenger å få tilpasset timene, så kan hun hjelpe deg med dette. Camilla er utdannet bioingeniør og har over 10 års erfaring fra arbeid på sykehuslaboratoriet. Hennes inngående kunnskap innen smittevern, prosedyrer og kvalitetssikring kommer ekstra godt med for å sikre din trygghet hos oss.